cursus

Een salsa cursus bestaat uit 8 lessen van 60 minuten. Wij bieden cursussen voor beginnende, ervaren en vergevorderde dansers. In de lessen behandelen wij meer dan alleen maar combinaties; Salsa footwork, musicality en styling komen regelmatig aan orde. Hiermee houden we de lessen divers en tegelijkertijd ontwikkelen de dansers zich optimaal. Bekijk onze lesrooster voor de actuele lessen.

  • Tarieven

Onze cursussen kosten
€72 per 8 weken.
Kun je niet altijd aanwezig zijn in de lessen? Dan kun je ook
€10 betalen voor een losse les.
Wil je een tweede cursus erbij volgen, dan betaal je slechts €30 hiervoor.

Studenten krijgen standaard 10% korting op het cursusgeld.

  • Niveau

We bieden als enige dansschool in de regio lessen vanaf beginners tot en met professionele showdansers. Wil je weten welke lessen bij je past, neem contact met ons en kom een keer langs zodat wij jou een advies kunnen geven.

  • Partner

Het is niet verplicht om een danspartner te hebben zodat je kunt lessen. Over het algemeen zijn er meer vrouwen dan mannen, het beste kun je contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Weet je al welke cursus je wilt gaan volgen? Dan kun je hieronder direct inschrijven.

Wat maakt onze lessen anders

Onze dansschool is uniek in de regio voor meerdere redenen. 1 daarvan is dat wij kwalitatieve en doelgerichte lessen aanbieden. 

Wat je bij de meeste dansscholen ziet is dat er vaak maar één docent is met de kennis en ervaring om les te geven. Om die reden worden vaak assistentes gebruikt om te helpen met de lessen. Bij ons op de dansschool staan er standaard 2 volwaardige docenten met kennis en ervaring. Zowel de vrouwen als de mannen kunnen dan geholpen worden met de kleine details.

 Bij veel dansscholen worden de leden alleen maar combinaties geleerd. Wij pakken dit anders aan. Combinaties is maar 1 deel van salsadansen, er zijn andere aspecten van de dans die net zo belangrijk zijn. Onze lessen zijn elke week voorzien van minstens 2 belangrijke aspecten van salsadansen. 

Te veel vrouwen? dat probleem kent iedere dansschool wel. Ook wij. Dat komt puur doordat vrouwen over het algemeen meer interesse hebben in salsadansen dan vrouwen. Dit kunnen we niet voorkomen, maar we hebben wel een oplossing die goed helpt. Onze mannen die mee doen met showdansen helpen regelmatig mee in lessen (ook beginners). Dit is fijn voor de vrouwen uiteraard omdat ze dan een partner hebben. Maar ook goed voor de ontwikkeling. Als je namelijk met iemand danst die vergevorderd is (hoger niveau dan jijzelf), ga je zeker nog sneller leren en vaak ook wat extra’s (denk aan styling en speels dansen). 

Natuurlijk houden we ook van gezelligheid. Dat vinden we ook heel belangrijk in de lessen. We doen altijd ons best om een gezellig en gemoedelijk sfeertje te houden tijdens te lessen.