Salsa lady styling

Special voor de dames!

Actuele cursussen:

Lady Styling Essentials: Leer de essentiële componenten van lady styling On1. Geschikt voor Improvers (maar ook ervaren dansers)

Ladies Project: Ga 10 weken lang met de docent een choreo leren On2 met alle aandacht voor Lady Styling. Vanzelf zul je ook de muziek interpretatie leren tijdens deze cursus. Aan het einde van de cursus wordt er een videoshoot gemaakt. Minimale ervaring met ladies styling is wel vereist.

Lady Styling On2: Voor gevorderde salsa on2 dansers. Nog nooit ladies styling gedaan? doe eerst de Essentials dan!

Wat is lady styling eigenlijk?

Special voor de dames: Lady styling. Wil jij meer vertrouwen en uitstraling hebben op de dansvloer. Dan zijn de lady styling lessen ideaal voor jou!

Onze docenten gaan jou de mooiste moves laten zien waardoor je meer kan uitstralen op de dansvloer. Onze lady styling lessen zijn opgebouwd met body-movement en footwork gemaakt op de muziek. Grotendeels zal de aandacht liggen op de uitvoering van de vrouwelijke bewegingen. Bekijk onze rooster hieronder voor alle lady styling lessen en boek snel jouw try-out of cursus.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons en zodat we samen naar alle mogelijkheden kunnen kijken!

Salsa feest
Salsa bootcamp

Wat we bieden

Veel meer

3Created with Sketch.

Bootcamps

Wil jij je dansskills een extra boost geven? Volg dan een van onze Salsa Bootcamps en maak kennis met onze techniek zodat jij een betere danser wordt.

Prive training

Heb jij een specifieke doel met Salsa dansen? Boek ons voor een privé training. Wij hebben ervaring met bruiloften, persoonlijke begeleiding en veel meer...

feesten

Onze Salsa en Bachata feesten zijn bedoeld om jouw een feestelijke ontsnapping te bieden naar onze wereld van Salsa dansen. Denk hierbij aan prof. dansshows, tropische sfeer en avond vol dansen

Alles draait om onze cursisten

Wat onze cursisten zeggen