Bekijk onze

Rooster

Hieronder vind je ons interactieve rooster. Wil je je inschrijven? Selecteer dan de les/cursus en volg de stappen. Weet je niet welke les jij nodig hebt? Bekijk onze salsalessen pagina voor meer informatie over de lessen zodat je een beter beeld krijgt van welke les beter bij je past. Heb je een les gezien, maar komt de dag en tijd niet goed uit? Neem contact met ons en zodat we samen naar alle mogelijkheden kunnen kijken!

 

Op zoek naar meer?

Andere activiteiten

Bachata

Oefenavond

Feesten

Wil jij graag Bachata leren dansen? Wij bieden zelf geen bachatalessen maar in onze dansschool kun je op zondagavond bachatalessen volgen door Brandon en Kelly! Op hun website kun je meer informatie vinden.

Bekijk onze Salsa Agenda om op de hoogte te blijven van al onze evenementen. Hierbij kun je denken aan salsa feesten, salsabootcamps en nog veel meer! Wil je een overzicht zien van de actuele salsafeesten in de regio, ga naar Salsa agenda. Daar worden de meeste salsafeesten en salsadansavonden aangekondigd. Maar hou onze social-media pagina’s en website in de gaten, zodat je onze evenementen niet mist! Onze cursisten worden in de lessen altijd op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes in Arnhem en omgeving. Dus als je nog niet bij ons danst, maak nu een afspraak of schrijf je direct in!

Salsa feest
Salsa bootcamp

Wat we bieden

Veel meer

3Created with Sketch.

Bootcamps

Wil jij je dansskills een extra boost geven? Volg dan een van onze Salsa Bootcamps en maak kennis met onze techniek zodat jij een betere danser wordt.

Prive training

Heb jij een specifieke doel met Salsa dansen? Boek ons voor een privé training. Wij hebben ervaring met bruiloften, persoonlijke begeleiding en veel meer...

feesten

Onze Salsa en Bachata feesten zijn bedoeld om jouw een feestelijke ontsnapping te bieden naar onze wereld van Salsa dansen. Denk hierbij aan prof. dansshows, tropische sfeer en avond vol dansen

- Salsa dansen

"Show me a person who found love in his life and did not celebrate it with a dance"

Alles draait om onze cursisten

Wat ze zeggen