Rooster

Hieronder vind je ons interactieve rooster. Wil je je inschrijven? Selecteer dan de les/cursus en volg de stappen. Weet je niet welke les jij nodig hebt? Bekijk onze salsalessen pagina voor meer informatie over de lessen zodat je een beter beeld krijgt van welke les beter bij je past. Heb je een les gezien, maar komt de dag en tijd niet goed uit? Neem contact met ons en zodat we samen naar alle mogelijkheden kunnen kijken!

 

Bachata lessen

Salsa dansen bij Hennes latin stage

Wil jij graag Bachata leren dansen? Wij bieden zelf geen bachatalessen maar in onze dansschool kun je op zondagavond bachatalessen volgen door Brandon en Kelly! Op hun website kun je meer informatie vinden.

 

Andere evenementen

Salsa dansen bij Hennes latin stage

Bekijk onze Salsa Agenda om op de hoogte te blijven van al onze evenementen. Hierbij kun je denken aan salsa feesten, salsabootcamps en nog veel meer! Wil je een overzicht zien van de actuele salsafeesten in de regio, ga naar Salsa agenda. Daar worden de meeste salsafeesten en salsadansavonden aangekondigd. Maar hou onze social-media pagina’s en website in de gaten, zodat je onze evenementen niet mist! Onze cursisten worden in de lessen altijd op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes in Arnhem en omgeving. Dus als je nog niet bij ons danst, maak nu een afspraak of schrijf je direct in!