Veel gestelde vragen

Wat is salsadansen
Salsa is een dans afkomstig uit Cuba waar men op salsamuziek danst. Salsa wordt met z’n tweeën gedanst en bestaat uit vele snelle en sierlijke bewegingen met veel draaien. Lees op deze pagina meer hierover.

Wij werken met abonnementen, bekijk hier onze tarieven

Nee, dat heb je niet nodig. Wij zorgen ervoor dat de verhouding in de lessen enigszins gelijk blijft en rouleren zodat iedereen kan dansen. Heb je een vaste danspartner en wil je niet rouleren, dit is geen probleem.

Ben je een absolute beginner, dan is het zeker nog niet nodig om salsa dansschoenen mee te nemen. Ga je mee doen met de salsalessen op wat hogere niveau? Dan raden wij sowieso de vrouwen aan om salsa dansschoenen te gebruiken. Mannen hebben in principe geen salsa dansschoenen nodig omdat ze minder draaien dan de vrouwen. Maar wij raden de gevorderde dansers wel altijd aan om salsa schoenen aan te schaffen. Als je in Arnhem schoenen wilt kopen adviseren wij bij Ready to Dance een afspraak te maken (gespecialiseerd in dansschoenen met veel ervaring).

Wij geven grotendeels Salsa lessen maar bieden ook Bachata aan. Kizomba kun je bij ons niet leren dansen. Bekijk onze rooster of proeflessen voor meer informatie.

Op deze pagina kun je de opzegformulier invullen.

Wie in Arnhem of omgeving woont, weet dat er genoeg opties zijn om salsalessen te volgen. Waarom dan voor ons kiezen? Wij zijn de enige dansschool in de regio;
– waarbij je je tot het hoogste niveau van Nederland kunt ontwikkelen
– die showteams heeft
– die actief bezig is in de salsa-gemeenschap (zowel in Nederland als Internationaal)

– waar je ook musicality, footwork, styling en techniek lessen, workshops of bootcamps kunt volgen

Dat waren de meest gestelde vragen, heb je een vraag die niet hierboven staat? Neem direct contact met ons!

Heel belangrijk: Een ontspannen en gemoedelijke sfeer is altijd aanwezig in onze lessen. Dans je nog niet bij ons op? Maak nu een afspraak!