Leer Salsa dansen in 1 dag​

Salsa Introductie Bootcamp

Leer de basis van salsa dansen in 1 dag met onze Salsa Introductie bootcamp! De Salsa Introductie bootcamp is zeer geschikt voor vrienden- en teamuitjes. Stap met z’n allen uit jullie comfortzone en zet je eerste dansstappen. 2 uur lang zul je genieten van de tropische muziek in onze gezellige dansschool.

Boek hieronder direct jouw ticket of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Wat kun je van deze bootcamp verwachten?

Salsa bootcamp

Tijdens de Salsa Introductie Bootcamp leer jij de basisstappen van salsa dansen op een leuke manier. Onze dansschool is tropisch ingericht voor de ultieme salsa beleving.

Onze docenten zullen jou op een opbouwende en professionele wijze salsa leren dansen. Wij vinden het belangrijk dat jij plezier hebt en tegelijkertijd iets nieuws leert!

Heb je andere vragen, stuur ons dan een bericht. Wil je zeker zijn van je plek, boek direct dan jouw ticket.

Voorwaarden

  • Wij organiseren op vaste data onze Salsa Introductie Bootcamps. Bij onvoldoende animo kan het voorkomen dat wij jouw reservering moeten verplaatsen. In dit geval zullen we contact met je opnemen
  • Minimaal 24 uur van tevoren aanmelden
  • Reserveringen moeten minimaal 48 uur van te voren worden geannuleerd
  • De bootcamp is zo ingericht dat je een vaste danspartner nodig hebt om mee te doen

Salsa On Saturday!

Salsa On Saturday: De hele dag door Salsa!

Tijdens onze Salsa On Saturday hebben wij overdag salsa bootcamps voor beginners en gevorderde dansers en in de avond tijd om te oefenen.

Tijdens de bootcamp behandelen wij diverse thema’s dat je in de lessen niet veel tijd voor heb: Bijvoorbeeld muzikaliteit, dips & tricks, styling en nog meer. Hieronder heb je een overzicht van de eerst volgende Salsa On Saturday.

Bij aankoop van een Couple ticket á €45 euro (onder couple wordt verstaan: leider en volger) zijn het volgende inbegrepen: