Salsa bootcamp

Naast de wekelijkse salsalessen organiseren wij ook Salsa Bootcamp om jouw dansskills een extra boost te geven. Onze volgende editie is op 9 februari 2020. Hieronder kun je de tickets verkrijgen.

Aftellen naar het volgende editie:

Vorige editie was geslaagd!
Op zondag 16 juni 2019 hebben we onze eerste editie van Salsa Bootcamp georganiseerd bij Studio26. Dat was een succes door de goede opkomst en tevreden dansers. Mensen kwamen niet alleen uit Arnhem, maar ook andere grote steden en zelfs Duitsland. We zijn druk bezig met het plannen van het volgende editie dat zeer waarschijnlijk in het najaar zal plaatsvinden. Volg ons op facebook of instagram, of hou onze website in de gaten, om op de hoogte te blijven.

Heb je de vorige editie gevolgd en wil je meer leren? Schrijf je dan nu in voor een van onze wekelijkse lessen!

Wat maakt Salsa bootcamp anders dan wekelijkse lessen?

Salsa bootcamp

Het grootste verschil tussen een bootcamp en wekelijkse salsa lessen is de tijd die je aan één stuk door spendeert aan het leerproces. Tijdens de wekelijkse lessen heb je elke week 1 uur de tijd om nieuwe technieken, combinaties of wat anders te leren. Dit is prettig voor de meeste mensen omdat je dan op een rustige manier kan leren salsa dansen. De bootcamp is daarin tegen meer gericht voor de fanatieke mensen (of als je niet elke week tijd hebt om te lessen). Tijdens de bootcamp selecteren wij meerdere elementen van de dans zodat je op één dag veel kan leren. Wat onze bootcamps anders en effectiever maakt is dat wij direct achteraan de mogelijkheid geeft om 1 uur lang door te dansen. Dit biedt onze cursisten gelijk de kans om hun nieuwe geleerde vaardigheden te oefenen waardoor het beter blijft hangen.