Salsa bootcamp

Naast de wekelijkse salsalessen organiseren wij ook Salsa Bootcamp om jouw dansskills een extra boost te geven. Voor de volgende editie gaan we 2 bootcamps organiseren: Improvers Salsa Bootcamp en Intermediate Salsa Bootcamp. Ben je beginners, dan kun je zeker mee doen met de Improvers. Ben je gevorderd, dan kan je ook mee doen met de Intermediate Salsa Bootcamp. Hieronder kun je de kaartjes vinden, zolang er nog plek is.

Aftellen naar het volgende editie:

Salsa Bootcamp okt 2020

Vorige edities waren geslaagd!
Op zondag 16 juni 2019 hebben we onze eerste editie van Salsa Bootcamp georganiseerd bij Studio26. Dat was een succes door de goede opkomst en tevreden dansers. Mensen kwamen niet alleen uit Arnhem, maar ook andere grote steden en zelfs Duitsland. 

Begin dit jaar hebben we de tweede editie georganiseerd, deze keer in onze eigen dansschool. Inmiddels gaan we om de half jaar een bootcamp geven zodat jij nog meer uit je dansen kan halen .
Volg ons op facebook of instagram, of hou onze website in de gaten, om op de hoogte te blijven.

Heb je de vorige edities gevolgd en wil je meer leren? Schrijf je dan nu in voor een van onze wekelijkse lessen!

Wat maakt Salsa bootcamp anders dan wekelijkse lessen?

Salsa bootcamp

Het grootste verschil tussen een bootcamp en wekelijkse salsa lessen is de tijd die je aan één stuk door spendeert aan het leerproces. Tijdens de wekelijkse lessen heb je elke week 1 uur de tijd om nieuwe technieken, combinaties of wat anders te leren. Dit is prettig voor de meeste mensen omdat je dan op een rustige manier kan leren salsa dansen. De bootcamp is daarin tegen meer gericht voor de fanatieke mensen (of als je niet elke week tijd hebt om te lessen). Tijdens de bootcamp selecteren wij meerdere elementen van de dans zodat je op één dag veel kan leren. Wat onze bootcamps anders en effectiever maakt is dat wij direct achteraan de mogelijkheid geeft om 1 uur lang door te dansen. Dit biedt onze cursisten gelijk de kans om hun nieuwe geleerde vaardigheden te oefenen waardoor het beter blijft hangen.