Onze compacte en leerzame

Salsa Bootcamp

Wij bieden verschillende bootcamps aan: onder andere Salsa Introductie Bootcamp, maar ook Salsa intermediate On1 of On2. Meestal combineren wij onze bootcamps met een Salsa On Saturday. 

Leer de basis van salsa dansen in 1 dag met onze Salsa Introductie bootcamp! De Salsa Introductie bootcamp is zeer geschikt voor vrienden- en teamuitjes. Stap met z’n allen uit jullie comfortzone en zet je eerste dansstappen. 2 uur lang zul je genieten van de tropische muziek in onze gezellige dansschool.

Doe je mee met een andere bootcamp op niveau? Bereid je dan voor om de coolste salsa combinaties te leren! Wij vinden het belangrijk om helemaal te verdiepen in de techniek achter elke figuur. Op deze manier leer jij het beste en zul je de nieuwe combinaties ook daadwerkelijk op feesten kunnen doen!

Waarom Salsa bootcamp bij ons?

Boek hieronder direct jouw ticket of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Prijzen

Wat kun je van de salsa bootcamp verwachten?

Salsa bootcamp groepsfoto

Tijdens de Salsa Bootcamp leer jij de basisstappen van salsa dansen op een leuke manier. Doe je mee met een Intermediate/Advanced bootcamp? Dan krijg je uiteraard de coolste moves en de achterliggende techniek uitgelegd. Onze dansschool is tropisch ingericht voor de ultieme salsa beleving.

Onze docenten zullen jou op een opbouwende en professionele wijze salsa leren dansen. Wij vinden het belangrijk dat jij plezier hebt en tegelijkertijd iets nieuws leert!

Heb je andere vragen, stuur ons dan een bericht. Wil je zeker zijn van je plek, boek direct dan jouw ticket.

Voorwaarden

  • Wij organiseren op vaste data onze Salsa Introductie Bootcamps. Bij onvoldoende animo kan het voorkomen dat wij jouw reservering moeten verplaatsen. In dit geval zullen we contact met je opnemen
  • Minimaal 24 uur van tevoren aanmelden
  • Reserveringen moeten minimaal 48 uur van te voren worden geannuleerd
  • De bootcamp is zo ingericht dat je een vaste danspartner nodig hebt om mee te doen