Breed aanbod op elk niveau

Salsa lessen

Onze

cursussen

Wij bieden verschillende salsacursussen. Weet je niet welke bij je past? Lees dan verder. Onze cursussen bestaan uit 10 weken reguliere lessen: 1 keer per week, 1 uur salsadansen.

Hieronder volgt een overzicht van onze huidige cursussen. Op het moment dat je weet welke cursus bij je past kun je via de lesrooster een Try-out (Proefles boeken). Heb je al een Try-out gedaan? Ga naar onze Tarieven en kies daar je gewenste pakket.

Ervaring: Geen

Voor Beginners bieden we 2 cursussen; Salsa Starters en Salsa Basics.

Tijdens de Salsa Starters en Salsa Basics leer je het begin van Salsa dansen en de basis figuren en stappen. Ook maak je kennis met de achtergrond van Salsa muziek en dans.

Ervaring: Half jaar

Heb je al een beetje ervaring met Salsa dansen, dan kun je onze Salsa Essentials of Improvers Moves cursus volgen.

Leer hoe je de basis stappen en figuren op een mooi en interessante manier kunt toepassen.

Ervaring: Meer dan 1 jaar

Intermediate dansers hebben minstens 1 jaar danservaring. Toegang tot onze Intermediate cursussen worden alleen gegeven nadat wij jouw dansvaardigheden hebben gezien.

Keuzes: Intermediate Moves On1 en Switch On2

In beide cursussen geven we wat ingewikkelde footwork en partnerwork. Het verschil is dat Switch On2 bedoeld is voor mensen die de New York stijl willen leren dansen

Ervaring: 2 jaar

Onze Advanced cursussen worden uitsluitend On2 (New York stijl) gegeven. De combinaties zijn ingewikkeld en eisen veel techniek van zowel de leider als de volger.

Onze cursus Crazy Combinations is een van de meest gevolgde cursussen onder de ervaren dansers in de regio.

Ervaring: 3 jaar of meer

Op dit niveau hebben wij geen traditionele curssusen meer maar trainingen. Tijdens deze trainingen leggen wij de focus op techniek, muzikaliteit en showdansen. 

We hebben op dit moment meer dan 10 mensen die met onze showteams mee dansen. Afhankelijk van de groep trainen we 1 of 2 keer in de week. Deze trainingen zijn intensief en technisch. Maar we zorgen ervoor dat het leuk blijft en de lol van salsadansen er niet vanaf gaat. 

Denk jij het niveau te hebben om hier aan mee te doen? Stuur ons direct een bericht!