Over ons

Maak kennis met het Watapana Team!

Watapana Dance Company is een dansschool opgericht in 2018 door André en Julia (NK Salsa Masters finalisten). We willen graag onze passie voor salsa dansen met jullie delen. Daarnaast hebben wij meer dan 10 jaar ervaring met salsa dansen op een internationaal niveau. Hierdoor begrijpen wij elk aspect van het vak, zowel het plezier als de techniek.

Bij Watapana Dance Company leer jij salsa leren dansen op een leuke en professionele manier. Onze dansschool is gelegen midden in Arnhem centrum en is warm en tropisch ingericht. 

Onze methode is om vanaf begin al de juiste stappen te leren zodat je snel kunt groeien en zelfverzekerder wordt op de dansvloer. Wij zorgen tevens ervoor dat onze cursisten altijd lachen en met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan.

Wil je meer weten over ons?

Over ons: Ambitie, Passie en Kunde

Het Team

André Arends

Founder & Lead Instructor

André is heel creatief, maar ook een perfectionist. Hij is vastbesloten om dingen op de juiste manier te leren en aan anderen over te brengen. Met ruim 10 jaar ervaring op een professioneel niveau, 2e plek op de NK Salsa Masters 2019 en honderden Salsa optredens, is zijn kennis ontzettend groot. Zijn doel is Salsa nog populairder te maken en meer betekenis te geven in onze samenleving:  “Salsa dansen is mijn passie en ik ben ervan overtuigd dat de wereld een beter plek is als nog meer mensen deze geweldige dans kunnen”.

Charlotte Burgers

Instructor

Charlotte is in 2017 begonnen met Salsa dansen. Al heel snel is dit van een hobby naar een passie veranderd: “Dansen tovert altijd een lach op mijn gezicht en zorgt voor mij altijd voor veel positieve energie. Door middel van het lesgeven wil ik anderen ook enthousiast maken voor Salsa.”

Amber Elout

Instructor

Amber danst salsa sinds 2017 en heeft daarvoor diverse dansstijlen gedaan. Ze studeert muziek in Arnhem en heeft ook achtergrond in turnen. Haar kennis van muziek en dans is merkbaar in de danslessen. 

Rob te Boekhorst

Instructor

Rob danst al meer dan 10 jaar salsa en is net zolang bezig met zich verdiepen in de salsa muziek. Een echte liefhebber, je kun hem alles vragen hierover! Danslessen geeft hij ook graag met aandacht voor de technische gedeelte maar zeker ook de muzikale kant!

Talia van Essen

Instructor

Talia is altijd vrolijk en weet dit goed over te brengen naar de cursisten! Met haar Zuid-Amerikaanse roots maakt zij salsa dansen een groot feest! 

Carine

Instructor

Carine is in de afgelopen jaren ontzettend veel gegroeid zowel als dansers als docent! Haar passie voor Salsa én Bachata dansen kun je gelijk merken in de lessen. Waar ze geduldig en overtuigend uitleg geef over onze technieken en methode.

Camilo

Instructor

Camilo is niet alleen een geweldige salsa en bachata dansers én docent. Hij studeert ook muziek bij Artez en is geboren in Colombia. Hij heeft heel veel kennis over muziek en kan de lessen vol energie en fun leiden.

– Salsa dansen

“Show me a person who found love in his life and did not celebrate it with a dance”

Alles draait om onze cursisten

Wat onze cursisten zeggen

Watapana Dance Company

Leer salsa dansen bij de Nr.1 dansschool van Arnhem en omgeving. Meer dan alleen dansen: gezond, in beweging en deel van de salsa familie

Watapana Members

Locatie

Watapana Dance Company
Vale Poort 8
6811BN Arnhem
(nieuwe locatie per augustus 2019)

Contact

0624842206
info@watapanadc.nl

Bedrijf

KVK
72715006

IBAN
NL39 INGB 0008 6617 09