Een kennismaking met Watapana Team

Over ons

Watapana Dance Company is een dansschool opgericht in 2018 door André Arends. Het bedrijf is opgericht om salsa danslessen en salsa gerelateerde activiteiten te verzorgen.

Bij Watapana Dance Company kan jij Salsa leren dansen op een leuke en professionele manier. Wij begrijpen dat elke danser een eigen stijl heeft en met een eigen reden salsa danst. In onze lessen hebben wij als missie om dit te herkennen zodat we elke cursist(e) kunnen helpen om persoonlijk te ontwikkelen.

Tevens behandelen wij alle verschillende thema’s van salsadansen en dus niet alleen salsafiguren. Daarmee bieden wij de mogelijkheid voor dansers om te ontwikkelen tot professionele showdansers. Wil je meer over ons weten? Maak nu een afspraak zodat we kennis kunnen maken!

Ambitie, passie en kunde

De Team

André Arends

Oprichter en docent

André is heel creatief, maar ook een perfectionist. Hij is vastbesloten om dingen op de juiste manier zelf te leren en aan anderen te leren. Hij danst al meer dan 8 jaar. De afgelopen 7 jaar was hij een actief lid van een professioneel showteam dat wereldwijd optreedt. In deze tijd heeft hij ook veel studenten les gegeven door lessen, workshops en bootcamps te geven.

Julia Orschall

Docent

Julia is ambitieus, gemotiveerd en authentiek. Ze danst ruim 4 jaar en heeft net zolang ervaring met lesgeven (in Duitland en Nederland). Ze ontwikkelde haar vaardigheden heel snel door een groot aantal congressen te bezoeken, deel te nemen aan workshops en vrijdansen.

Kelly van Leeuwen

Docent

Kelly is enthousiast en altijd vrolijk. Dit kan zij goed overbrengen naar de cursisten. Daarnaast is Kelly ervaren met Salsa en Bachata dansen en heeft zij ervaring met Showdansen. Dit maakt haar een veelzijdig en goede versterking voor de Watapana Team

- Salsa dansen

"Show me a person who found love in his life and did not celebrate it with a dance"

Alles draait om onze cursisten

Wat ze zeggen

Watapana Dance Company

Meer dan alleen dansen: gezond, in beweging en deel van de salsa familie

Locatie

Watapana Dance Company
Vale Poort 8
6811BN Arnhem
(nieuwe locatie per augustus 2019)

Contact

0624842206
info@watapanadc.nl

Bedrijf

KVK
72715006

IBAN
NL39 INGB 0008 6617 09