Over ons

Watapana Dance Company is een dansschool opgericht in 2018 door André Arends. Het bedrijf is opgericht om salsa danslessen en salsa gerelateerde activiteiten te verzorgen.

Bij Watapana Dance Company kan jij Salsa leren dansen op een leuke en professionele manier. Wij begrijpen dat elke danser een eigen stijl heeft en met een eigen reden salsa danst. In onze lessen hebben wij als missie om dit te herkennen zodat we elke cursist(e) kunnen helpen om persoonlijk te ontwikkelen.

Tevens behandelen wij alle verschillende thema’s van salsadansen en dus niet alleen salsafiguren. Daarmee bieden wij de mogelijkheid voor dansers om te ontwikkelen tot professionele showdansers. Wil je meer over ons weten? Maak nu een afspraak zodat we kennis kunnen maken!

Ons team

André Arends

Oprichter en

Docent

André is heel creatief, maar ook een perfectionist. Hij is vastbesloten om dingen op de juiste manier zelf te leren en aan anderen te leren. Hij danst al meer dan 8 jaar. De afgelopen 7 jaar was hij een actief lid van een professioneel showteam dat wereldwijd optreedt. In deze tijd heeft hij ook veel studenten les gegeven door lessen, workshops en bootcamps te geven.

Julia Orschall

Docent

Julia is ambitieus, gemotiveerd en authentiek. Ze danst al 3 jaar en de afgelopen 2 jaar gaf ze les in Duitsland. Ze ontwikkelde haar vaardigheden heel snel door een groot aantal congressen te bezoeken, deel te nemen aan workshops en vrijdansen.

Wat zeggen onze leden

De kwaliteit van de danslessen is ongelooflijk hoog! Ik heb bij de grotere dansscholen van Arnhem les gehad en heb bij een van hen nog steeds les, maar Watapana Dance Company in Velp van André en Julia is verreweg de allerbeste dansschool van Arnhem en de directe omgeving.
Siar
Lid
André en Julia zíjn salsa. Hun lessen zijn elke week een feestje. Ze zijn erg geduldig, hartelijk en duidelijk in hun uitleg. Salsa leren ... dat doe je bij hen, in Velp!
Christien
Lid
Locatie

Watapana Dance Company
Vale Poort 8
6811BN Arnhem
(nieuwe locatie per augustus 2019)

Contact

0624842206
info@watapanadc.nl

Bedrijf

KVK
72715006

IBAN
NL39 INGB 0008 6617 09