Een kennismaking met het Watapana Team

Over ons

Watapana Dance Company is een dansschool opgericht in 2018 door André Arends. Het bedrijf is opgericht om salsa danslessen en salsa gerelateerde activiteiten te verzorgen.

Bij Watapana Dance Company kan jij Salsa leren dansen op een leuke en professionele manier. Wij begrijpen dat elke danser een eigen stijl heeft en met een eigen reden salsa danst. In onze lessen hebben wij als missie om dit te herkennen zodat we elke cursist(e) kunnen helpen om persoonlijk te ontwikkelen.

Tevens behandelen wij alle verschillende thema’s van salsadansen en dus niet alleen salsafiguren. Daarmee bieden wij de mogelijkheid voor dansers om te ontwikkelen tot professionele showdansers. Wil je meer over ons weten? Maak nu een afspraak zodat we kennis kunnen maken!

Ambitie, passie en kunde

Het Team

André Arends

Oprichter en Salsa docent

André is heel creatief, maar ook een perfectionist. Hij is vastbesloten om dingen op de juiste manier te leren en aan anderen over te brengen. Met ruim 10 jaar ervaring op een professioneel niveau, 2e plek op de NK Salsa Masters 2019 en honderden Salsa optredens, is zijn kennis ontzettend groot. Zijn doel is Salsa nog populairder te maken en meer betekenis te geven in onze samenleving:  “Salsa dansen is mijn passie en ik ben ervan overtuigd dat de wereld een beter plek is als nog meer mensen deze geweldige dans kunnen”.

Julia Orschall

Salsa Docent

Julia is ambitieus, gemotiveerd en authentiek. Ze danst ruim 5 jaar en heeft net zolang ervaring met lesgeven (in Duitland en Nederland). Ze ontwikkelde haar vaardigheden heel snel door een groot aantal congressen te bezoeken, deel te nemen aan workshops en vrijdansen. In 2019 heeft zij samen met André de 2e plek op NK Salsa Masters veroverd.

Charlotte Burgers

Salsa Docent

Charlotte is in 2017 begonnen met Salsa dansen. Al heel snel is dit van een hobby naar een passie veranderd: “Dansen tovert altijd een lach op mijn gezicht en zorgt voor mij altijd voor veel positieve energie. Door middel van het lesgeven wil ik anderen ook enthousiast maken voor Salsa.”

Yoranique Klijnstra

Salsa Docent

Voor Yoranique is Salsa een levenstijl geworden. Salsa dansen geeft haar de mogelijkheid om uit haar hoofd te komen en alle zorgen te vergeten: “Ik voel me altijd vrolijk na het Salsa dansen”. Haar doel is om dit vrije gevoel en passie voor dansen ook met anderen te delen.

Kelly van Leeuwen

Bachata Docent

Kelly is enthousiast en altijd vrolijk. Dit kan zij goed overbrengen naar de cursisten. Daarnaast is Kelly ervaren met Salsa en Bachata dansen en heeft zij ervaring met Showdansen. Dit maakt haar een veelzijdig en goede versterking voor de Watapana Team

- Salsa dansen

"Show me a person who found love in his life and did not celebrate it with a dance"

Alles draait om onze cursisten

Wat ze zeggen

Watapana Dance Company

Meer dan alleen dansen: gezond, in beweging en deel van de salsa familie

Locatie

Watapana Dance Company
Vale Poort 8
6811BN Arnhem
(nieuwe locatie per augustus 2019)

Contact

0624842206
info@watapanadc.nl

Bedrijf

KVK
72715006

IBAN
NL39 INGB 0008 6617 09