gratis proefles

Op maandag 7 juni gaat onze nieuwe beginners cursus starten. Wil je zeker zijn van je plek, boek dan direct je koppel ticket. Wil je eerste een proefles, dat is ook mogelijk: reserveer je proefles (Try-Out) via de onderstaande interactieve rooster.

Kosten: €95 euro per koppel 
Cursusduur: 5 weken elke maandagavond 19.00 – 20.00 uur
Vaste danspartner: Ja
Proefles mogelijk: Ja, reservering verplicht

Meld je aan via het rooster hieronder. Heb je vragen of hulp nodig? Stuur ons een bericht.

Wil je alvast een indruk van ons?

Dat is leuk. We hebben een kort filmpje gemaakt waarin we laten zien hoe de lessen gaan en onze cursisten dansen. Bekijk het filmpje hieronder.

Video afspelen

Weet je nog niet in welke les je moet beginnen? Bekijk onze Salsalessen.

wat zeggen mensen over ons

Wil je weten wat onze cursisten over ons zeggen? Lees hieronder de reviews (Reviews zijn te lezen op Google of Facebook.)

Ik had nooit gedacht dat ik zo makkelijk uit m'n comfortzone kon stappen en kon gaan dansen. Vanaf moment 1 zijn de lessen leuk en heel goed bij te houden. Toppers!
Roald
Cursist
De kwaliteit van de danslessen is ongelooflijk hoog! Ik heb bij de grotere dansscholen van Arnhem les gehad en heb bij een van hen nog steeds les, maar Watapana Dance Company van André en Julia is verreweg de allerbeste dansschool van …
siar
cursist
10/10. De instructeurs zijn zeer deskundig, goed ervaren in dansen, ze geven zeer educatief contact, niet alleen in de dans maar ook muziekkennis, en belangrijkste zeer zeer gepassioneerde instructeurs
maggid
cursist