We bieden ook Bachata lessen!

Bachata danslessen in Arnhem: Kom en dans met ons!

Sinds een half jaar bieden wij als dansschool in Arnhem ook bachata danslessen aan naast onze ontzettend populaire salsalessen. Bij het oprichten van de dansschool, waren we voornamelijk gefocust op salsa, maar we hebben de afgelopen 4 jaar de tijd genomen om ons ook in bachata te verdiepen. Inmiddels zijn we kundig en ervaren op dit gebied en delen we graag onze passie voor deze mooie dans met Arnhem.

Bachata is een dansstijl die oorspronkelijk uit de Dominicaanse Republiek komt en zich kenmerkt door de romantische en sensuele bewegingen. Het is een dans die steeds populairder wordt in Nederland en die je goed kunt dansen op zowel traditionele als moderne bachata-muziek. Bachata groeit in populariteit omdat de drempel wat lager ligt om te leren, als je het vergelijk met salsa. Beide dansstijlen hebben echter hun technieken en complexiteit.

Onze bachatalessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en worden gegeven op onze locatie in het centrum van Arnhem. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat je je snel op je gemak voelt en de fijne kneepjes van deze mooie dansstijl onder de knie krijgt.

Bij ons staat plezier voorop en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze cursisten een geweldige tijd hebben tijdens de lessen. Of je nu komt om te leren dansen of om gewoon een leuke avond te hebben, bij ons ben je aan het juiste adres. Bekijk hieronder een online tutorial en leer bachata dansen in 20 minuten.

Wil je kennismaken met bachata en onze dansschool? Kom dan gerust een proefles doen. Je bent van harte welkom om samen met ons te dansen en te genieten van deze mooie dansstijl. Schrijf je in via onze website en we zien je graag bij onze volgende les!

Vind je dit leuk?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Linkdin
Delen op Pinterest

Plaats een opmerking