Lees dit voordat je vanavond gaat dansen mannen

Alleen voor de mannen: Voordat jij dit weekend weer gaat dansen! 3 tips om als danser verzorgd over te komen. Heb jij alles eraan gedaan om verzorgd over te komen? Lees verder, misschien kun je wat extra tips krijgen.

Waarom is dit belangrijk. De vrouwen vinden het heel fijn als ze met een man dansen die verzorgd is (ja dit is belangrijker dan alle vette combinaties die je in onze lessen hebt geleerd).

Onze top 3 tips om als danser verzorgd over te komen

Natuurlijk zijn er meer, maar wij gaan 3 tips geven. Hiermee zorg jij ervoor dat de vrouwen graag met je dansen.

1. Mondhygiëne voor de danser

Dit is het allerbelangrijkste; zorg ervoor dat je een frisse adem hebt!

Hoe

Er zijn genoeg artikels op andere websites die dieper gaan in dit onderwerp. Wij zullen het kort houden;

Poets je tanden grondig en gebruik tandenstokers om alles weg te krijgen.

Ben jij niet iemand die mondwater gebruikt (bijvoorbeeld door de alcohol), doe dit alsnog vlak voordat je naar een salsa feest gaat.

Dat is nog niet alles

Neem een pak Fishermen of Smints mee naar het feest. Geen kauwgom, vrouwen vinden dit vaak niet aantrekkelijk bij een (volwassen) man.

Het gebeurt regelmatig dat wij vergeten goed te ademen (neus in, mond uit) als we aan het dansen zijn. Dit is niet goed voor onze ademgeur. Daarom is het handig om bijvoorbeeld Smints op zak te hebben.

Hou afstand

Je volgt alle bovengenoemde tips keurig. Hou nog steeds afstand als je met iemand een gesprek houdt. Iedereen heeft zijn/haar ruimte nodig.

2. Zweten doen we altijd, hoe gaan we als danser daarmee om

Vooral mannen zweten veel, in ieder geval veel meer dan vrouwen. Als 2e op onze lijstje: ZWEET. Vrouwen vinden het echt verschrikkelijk als een man overtollig zweet en zij hem moet aanraken.

Hoe gaan we dit aanpakken

Ten eerste, zorgt ervoor dat jij goed hebt gedoucht en schone kleding aantrek. Schone kleding is heel belangrijk. Oude zweet stinkt enorm, vooral als het weer vochtig wordt.

Als jouw kleding niet naar wasverzachter ruikt, laat hem in de kast liggen en pak een andere.

Neem ten tweede een kleine handdoekje mee (30cm bij 30cm) naar het feest. Probeer elke uur naar de toilet te gaan, jezelf een beetje opfrissen (ook met deo).

Geef jij niet veel om fashion? neem dan extra t-shirts mee. Persoonlijk ken ik mensen die soms wel 10 extra shirts meeneemt naar feesten. Die doen om het half uur een nieuwe aan.

Wat we willen voorkomen is dat onze t-shirt zeiknat is van het zweet, of onze handen zo nat zijn dat het van haar afglijdt!

3. Fashion om verzorgd over te komen

De derde en laatste tips om als danser verzorgd over te komen . Deze is geen must maar je zult zeker punten scoren: Kleed je alsof je advies van Brad Pitt krijgt.

Zorg dat jouw kleding altijd gestreken is. Weet je nog toen je net die t-shirt kocht, zo ziet hij er allang niet meer uit. Dit komt waarschijnlijk omdat hij ook allang niet gestreken is. Neem de tijd om dit te doen en je zult een verschil merken (ook voor je broeken!!)

Tegenwoordig is het bijna niet meer nodig om dit te vertellen: Haar- en baardmode. Er wordt veel aandacht aan besteed, dit maakt ook een verschil!

Probeer een lekker geurtje op te doen als je gaat dansen. Heb je advies nodig? Loop ICI Paris XL binnen en er staan leuke dames die bereid zijn om jouw te vertellen wat zij goed vinden ruiken.

Tenslotte

Tips om als danser verzorgd over te komen

Streef ernaar om niet alleen verzorgd over te komen, maar ook om indruk te maken met onze uiterlijk. Dit gaat ervoor zorgen dat de vrouwen graag met ons dansen en ons ook sneller zullen onthouden!

Heb jij nog tips om als danser verzorgd over te komen ? Schrijf een commentaar hieronder!

Watapana Dance Company

Vind je dit leuk?

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op Linkdin
Delen op Pinterest

Plaats een opmerking