Ontdek onze

Aanbod

De nummer 1 van Arnhem

Bij ons wordt elk aspect van Salsa en Bachata dansen serieus genomen. Wij willen onze cursisten een complete ervaring bieden, want salsa of bachata dansen gaat niet alleen om stappen maken. Lees verder en ontdek onze complete aanbod.

Sfeer en kwaliteit

Wekelijkse lessen

Onze aanbod voor salsa en bachata dansen begint bij de wekelijkse lessen. De wekelijkse salsa en bachata lessen zijn professioneel en tegelijkertijd elke week een feest. Tevens is onze dansschool zo ingericht dat men zich op hun gemak voelt, wat belangrijk is voor het dansen.

Doelgerichte

Workshops & Bootcamps

Naast onze wekelijkse lessen bieden wij ook workshops en bootcamps. Het verschil hierin is de frequentie en thema. Met onze wekelijkse lessen hebben we namelijk de focus op lang termijn. Terwijl we met de workshops en bootcamps ons op korte termijn resultaten richten.

Gezellig en verniewend

TEAMBUILDING EN PERSONEELSUITJES

Wil jij een leuke, betaalbare en niet-standaard teamuitje? Dan ben je bij het goede adres! Wij bieden salsa en/of bachata workshops speciaal ontworpen voor bedrijven. Met dansen moeten de meeste mensen toch vaak uit hun comfortzone stappen. Dat is juist goed voor de teambuilding! Aan het einde van de workshop zullen de mensen veel hebben gelachen maar ook iets nieuws hebben geleerd: Dansen!

Professionele

Salsashows en demonstraties

Als enige dansschool in Arnhem en de regio, geven wij salsa show op hoog niveau en doen wij actief mee met salsa competities in Nederland en buitenland (in de toekomst). André en Julia hebben dit jaar met de Nederlandse kampioenschappen meegedaan en waren 2e geworden in de hoogste klasse (Master On2).

Gezellig en ontspannen

oefenavond en feesten

Daarnaast organiseren wij regelmatig dinsdag een dansavond. Ook in de weekenden hebben we diverse activiteiten. Op onze agenda kun je alle actuele activiteiten vinden.

Ideaal voor

Zaalverhuur

Wij bieden nog veel meer; zoals zaalverhuur, privé lessen, etc. Neem direct contact met ons voor jouw toepassing.