Salsa agenda

Als je op zoek bent naar al onze evenementen, dan ben je op de goede pagina. Op onze Salsa Agenda pagina plaatsen wij alle activiteiten en evenementen die wij zelf organiseren of aanbevelen (uitzonderingen). Wil je weten wanneer en hoe laat onze lessen zijn, ga dan naar rooster.

Uitgelicht

Dansavond Corona

Watapana Socials

Elke dinsdag avond 21-00. Onze dansavond is bedoeld voor onze cursisten; om hun nieuw geleerde dansstappen te oefenen.

€5 Entree

Midnight Conga

I.v.m. Corona virus, hebben wij op dit moment geen Midnight Conga feesten op de planning staan. Hou onze facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Agenda

Salsa leren dansen

Van 12 t/m 18 oktober zijn onze open dagen. Je kunt je dan aanmelden voor een gratis proefles. Kom langs om te kennis te maken met ons en Salsa.

Wat kun je verwachten

Wat kan je verwachten bij onze evenementen. Dat ligt eraan om welke evenement het gaat.

Dansavond

Op onze dansavonden kun je gezelligheid, goede dansers, lekker muziek en een ontspannen sfeer verwachten. Het gaat erom dat onze cursisten hun nieuw geleerde combinaties en pasjes kunnen oefenen.

Salsa feest

Op onze salsafeesten kun je meer mensen verwachten, een DJ en vaak ook 1 of meer shows. Dezelfde gezelligheid en ontspannen sfeer kun je ook hier verwachten.

Meer evenementen

Natuurlijk zijn wij niet de enige organisatie die dansavonden, feesten en andere activiteiten organiseren. Voor een uitgebreid overzicht kun je op de website van LatinWorld kijken. Zij hebben ook een overzicht waarop nog andere evenementen staan vermeld.