Salsa agenda

Als je op zoek bent naar al onze evenementen, dan ben je op het goede pagina. Op onze Salsa Agenda pagina plaatsen wij alle activiteiten en evenementen die wij zelf organiseren of aanbevelen (uitzonderingen). Wil je weten wanneer en hoe laat onze lessen zijn, ga dan naar rooster.

Uitgelicht

Dansavond

Watapana Socials

Elke dinsdag avond 21-00. Onze dansavond is bedoeld voor onze cursisten; om hun nieuw geleerde dansstappen te oefenen.

Gratis entree

Midnight Conga

Op vrijdag 21 februari 2020 gaan we onze tweede salsa feest organiseren met gasten uit Rotterdam en Amsterdam. Het eerste editie was een uitverkocht, zorg dat je op tijd je kaartje koop.

 

Agenda

Salsa proefles Arnhem

Salsa leren dansen

Donderdag 9 januari 2020 gaat de nieuwe beginners 1 cursus beginnen. Wil jij graag leren salsa dansen, dan is dit jouw kans!

Wat kun je verwachten

Wat kan je verwachten bij onze evenementen. Dat ligt eraan welke evenementsoort het gaat.

Dansavond

Op onze dansavonden kun je gezelligheid, goede dansers, lekker muziek en een ontspannen sfeer verwachten. Het gaat erom dat onze cursisten kun nieuw geleerde combinaties en pasjes kan oefenen.

Salsa feest

Op onze salsa feesten kun je meer mensen verwachten, een DJ en vaak ook 1 of meer shows. Dezelfde gezelligheid en ontspannen sfeer kun je ook hier verwachten.

Meer evenementen

Natuurlijk zijn wij niet de enige organisatie die dansavond, feesten en andere activiteiten organiseren. Voor een uitgebreid overzicht kun je op de website van LatinWorld kijken. Hun hebben ook een overzicht waar nog andere evenementen staan vermeld.