Gratis Proefles
Salsa dansen

Meld je aan voor een gratis proefles salsa dansen! Het eerste volgende beginners cursus begint op woensdag 16 oktober 2019.

Wil je eerst een indruk van ons?

Dat is begrijpelijk. We hebben een kort filmpje gemaakt waarin we laten zien hoe de lessen gaan en onze cursisten dansen. Bekijk het filmpje hieronder.

Video afspelen

Weet je nog niet in welke les je moet beginnen? Bekijk onze rooster voor de verschillende lessen of schrijf je direct in voor een proefles met een aanwijzing van jouw niveau (naar eigen inschatting).

Wat zeggen onze cursisten

Ik had nooit gedacht dat ik zo makkelijk uit m'n comfortzone kon stappen en kon gaan dansen. Vanaf moment 1 zijn de lessen leuk en heel goed bij te houden. Toppers!

Roald

De kwaliteit van de danslessen is ongelooflijk hoog! Ik heb bij de grotere dansscholen van Arnhem les gehad en heb bij een van hen nog steeds les, maar Watapana Dance Company van André en Julia is verreweg de allerbeste dansschool van …

Siar

Goede dansschool. Techniek en flow maar met plezier maken voorop. André weet hoe de Salsa door je aderen te laten stuwen.

Daniël

10/10. De instructeurs zijn zeer deskundig, goed ervaren in dansen, ze geven zeer educatief contact, niet alleen in de dans maar ook muziekkennis, en belangrijkste zeer zeer gepassioneerde instructeurs

Maggid

Reviews zijn te lezen op Google of Facebook.