Wil jij een salsa proefles

Boek hier jouw salsa proefles

Gratis salsa proefles?

Gratis proefles is bij ons niet mogelijk, wel kun je met een Try-out ticket van €3 per persoon of €5 euro per koppel meedoen aan een proefles. Wij hebben verschillende proeflesweken verdeeld over het jaar, tijdens de proefles week kun je altijd (mits er genoeg plek is) meedoen aan de proefles. Buiten de proefles week moet je eerst contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als danskoppel is het meestal wel mogelijk om direct aan de slag te kunnen. Bekijk

Iedereen kan salsa leren dansen, maar niet iedereen durft het eerste stap te maken. In onze comfortabele en warme dansschool midden in Arnhem centrum kun jij beginnen met salsa dansen. Boek gemakkelijk een salsa proefles met of zonder danspartner op een van onze proefles dagen en ontdek de danser in je!

Op deze pagina kun proeflessen vinden en eventueel boeken, kun je geen (geschikte) proefles vinden? Neem contact met ons voor meer informatie.

Wil je alvast een indruk van ons?

Dat is leuk. We hebben een kort filmpje gemaakt waarin we laten zien hoe de lessen gaan en onze cursisten dansen. Bekijk het filmpje hieronder.

Video afspelen over Salsa dansen

Weet je nog niet in welke les je moet beginnen? Bekijk onze Salsalessen.

Alles draait om onze cursisten

Wat onze cursisten zeggen