In verband met de coronavirus zijn wij gesloten tot nader bericht.

gratis proefles

Vanaf 16 t/m 22 maart zullen wij onze open dagen houden. Dit houdt in dat je gratis mee kunt doen met een proefles. Na de proefles zal het nieuwe seizoen beginnen. Onze lessen worden snel uitverkocht, dus reserveer nu direct jouw plekje.

Heb je helemaal géén ervaring met Salsa dansen, kies dan voor de Absolute beginners proefles

Heb je al wel eens een cursus gevolgd en je beheerst de basis stappen. Kies dan voor Beginners 2.

Dans je tussen de 6 en 12 maanden Salsa, dan is jouw niveau waarschijnlijk Improvers. Ook de Intermediate dansers kunnen een proefles volgen in de open dagen.

Dans je langer dan 1,5 jaar en wil je de New York Salsa On2 stijl leren, dan is dit jouw proefles.

Wil je eerst een indruk van ons?

Dat is begrijpelijk. We hebben een kort filmpje gemaakt waarin we laten zien hoe de lessen gaan en onze cursisten dansen. Bekijk het filmpje hieronder.

Video afspelen

Weet je nog niet in welke les je moet beginnen? Bekijk onze rooster voor de verschillende lessen of schrijf je direct in voor een proefles met een aanwijzing van jouw niveau (naar eigen inschatting).

wat zeggen mensen over ons

Wil je weten wat onze cursisten over ons zeggen? Lees hieronder de reviews (Reviews zijn te lezen op Google of Facebook.)

Ik had nooit gedacht dat ik zo makkelijk uit m'n comfortzone kon stappen en kon gaan dansen. Vanaf moment 1 zijn de lessen leuk en heel goed bij te houden. Toppers!
Roald
Cursist
De kwaliteit van de danslessen is ongelooflijk hoog! Ik heb bij de grotere dansscholen van Arnhem les gehad en heb bij een van hen nog steeds les, maar Watapana Dance Company van André en Julia is verreweg de allerbeste dansschool van …
siar
cursist
10/10. De instructeurs zijn zeer deskundig, goed ervaren in dansen, ze geven zeer educatief contact, niet alleen in de dans maar ook muziekkennis, en belangrijkste zeer zeer gepassioneerde instructeurs
maggid
cursist